WC-vuokraus

Voiko wc-vuokraus olla muutakin kuin välttämätön paha? Kyllä voi. Biomaja tekee wc-kokemuksesta vapauttavaa ja hauskaa. Biomaja ei ole ainoastaan raikas ja siisti wc-tila, vaan se on myös audiovisuaalisesti huikean viihdyttävä kokemus. Biomaja wc-vuokraus – miellyttävää kaikille aisteille.

Biomajan yleisövessat ovat uudenlaisia siirrettäviä wc-tiloja, joissa hyödynnetään mökeiltä tuttua kuivakäymälätekniikkaa. Nämä yleisövessat on suunniteltu käyttöön vuoden ympäri, vuodenajasta toiseen – biomajoissa on lämmitys sekä sisä- ja ulkovalaistus. Akkuvarmennus takaa audiojärjestelmän toimivuuden ja diesel-lämmittimet sähköstä riippumattoman lämmönlähteen. Biomajan tarkka varustelutaso vaihtelee hieman mallista toiseen.

Biomaja-vessojen kokoluokat:


Biomaja on vuokravessojen aatelia – käymälä voidaan parkkeerata vaikkapa suoraan esiintymislavan viereen. Hauska ja persoonallinen ulkonäkö luo positiivista energiaa ja parhaimmassa tapauksessa vuokra-wc voi olla yksi tapahtumasi yksilöllisistä hauskuuksista. Wc-vuokraus on välttämätön paha monelle tapahtumajärjestäjälle, mutta niin ei tarvitse olla. Kun mikään tyypillinen bajamaja ei riitä – valitse Biomaja.

Biomaja sopii mainiosti muun muassa sukujuhliin, urheilukilpailuihin, muutaman henkilön rakennustyömaalle tai useiden tuhansien kävijöiden tapahtumaan.

Miksi wc-vuokraus Biomajalta?

Biomaja on kotimainen konsepti, joita ei muilta löydy. Tuotteemme on Suomessa ainutlaatuinen, jossa yhdistyvät mökeiltä tuttu kuivakäymälä ja yleisötapahtuman wc-vuokraus. Biomaja on ekologinen keksintö, joka on visuaalisesti innostava, käyttömukavuudeltaan miellyttävä ja teknisesti ylivoimainen kilpailijoiden tuotteisiin nähden.

Biomajan hyviä ominaisuuksia ovat helppo siirrettävyys, miellyttävä käytettävyys ja nopea saatavuus. Biomaja on monikäyttöinen, lämmin, hajuton ja raikas. Yleisövessat ovat myös sähkö-, vesi- ja viemäriverkosta riippumattomia. Viihtyisyyttä lisäävät uniikit sisätilat ja ulkoasu.

Biomaja yleisövessa on ainutlaatuinen tuote, joka on vuokrattavissa käyttöön nopeasti ja edullisesti.

Biomaja wc-vuokraus helppoa ja vaivatonta

Biomaja on kevyt ja helposti siirrettävä wc-tila. Kuljetuksen voit hoitaa itse, joten et maksa turhia kuljetuskuluja. Tarvitset vain peräkoukullisen auton – biomajoissa on kaikissa pyörät alla. Koukku kiinni autoon ja matkaan!

Biomajoissa on käytössä Suomen laadukkaimmat Biolan kuivakäymälät. Et joudu maksamaan erillisiä tyhjennys- ja jätteenkäsittelymaksuja, sillä voit tyhjentää käymälän laillisesti vaikkapa kukkapenkkiin tai metsään.

Biomajan minimivuokra-aika on 1 vuorokausi. Voit vuokrata biomaja wc:n päiväksi esimerkiksi purjelentokisoihin, koiranäyttelyihin tai sukujuhliin.

Biomajaa ei välttämättä tarvitse kytkeä lainkaan sähköverkkoon. Led-valaistus ja lämmitys toimivat yhdellä tankilla viikon ajan. Jos sähköä tarvitaan, virranlähteenä käytetään normaalia verkkovirtaa tai aggregaattia.

Kiinnostuitko?


Ota yhteyttä ja kysy tarjous.

Biomaja wc-vuokraus – yksilöllistä ja hauskaa!

MYYNTI JA VUOKRAUS

Vuokrapisteet

Sauli Suomi

Sami Yli-Huumo

TEKNIIKKA JA KULJETUKSET

Timo Kailasto