Biomaja siirrettävä WC

Biomaja siirrettävä wc on uudenajan yleisövessa, joka soveltuu mainiosti muun muassa pienille rakennustyömaille, sukujuhliin, kilpailutapahtumiin sekä isommille festareille. Biomajoissa on käytössä kuivakäymälätekniikka, joka sitoo tehokkaasti hajuja. Näissä vessoissa on miellyttävä käydä asioilla, sekä fyysisesti että henkisesti. Visuaalisesti tämä siirrettävä wc on kiinnostava ja hauska tila, hyvin erilainen ja uniikki muihin markkinoiden wc-ratkaisuihin nähden. Voit kuunnella wc:ssä linnun laulua tai meren kohinaa. Biomaja on raikas kokemus, joka varmasti jää mieleen – positiivisesti!

Nämä siirrettävät wc:t on suunniteltu ympärivuotiseen käyttöön. Biomajoissa on lämmitysjärjestelmä ja led-valaistus sekä ulkopuolella että sisätiloissa. Biomajan kokoluokasta riippuen valaistus ja audiojärjestelmä on suojattu akkuvarmennuksella ja diesel-lämmittimet toimivat lisälämmitysjärjestelmänä.

Biomajoja jokaiseen tarpeeseen:


Näitä yleisövessoja ei tarvitse piilottaa pihan pimeimpään nurkkaan tai takakulmaan. Viihdyttävän ulkoasunsa ansiosta nämä käymälät voidaan sijoittaa vaikkapa keskelle pihaa tai suoraan lavan viereen – biomaja on siirrettävä wc, jota ei tarvitse piilotella. Parhaimmassa tapauksessa biomaja voi olla yksi tapahtumaympäristön mieleenpainuvimmista asioista, jota vieraat muistelevat hymyssä suin vielä vuosien kuluttua.

Biomaja siirrettävä wc on ainutlaatuinen suomalainen tuote

Biomaja on uniikki ja räätälöity wc-kokonaisuus, joka on Suomessa ainutlaatuinen. Biomajan yleisövessoissa mökeiltä tuttu kuivakäymälätekniikka on tuotu ihmisten ilmoille tapahtuman ytimeen. Kuivakäymälä tekee wc-kokemuksesta mukavan, miellyttävän ja hajuttoman. Siirrettävät käymälämme ovat ekologisia, visuaalisesti innostavia ja teknisesti laadukkaita.

Biomajan suuria etuja ovat muun muassa siirrettävyyden helppous ja käytettävyyden miellyttävyys. Biomaja siirrettävä wc soveltuu monenlaisiin tapahtumiin ja tilaisuuksiin. Ne ovat lämpimiä, hajuttomia ja raikkaita. Et tarvitse biomajan käyttöön sähköverkkoa, juoksevaa vettä tai viemäröintiä. Uniikit sisätilat ja erottuva hauska ulkoasu lisäävät näiden tuotteiden vetovoimaa.

Biomaja siirrettävä wc on yksilöllinen yleisövessa, jonka vuokraus onnistuu edullisesti ja nopeasti. Voit vuokrata biomajan pitkäksi tai lyhyeksi ajaksi - minimivuokra-aika on 1 vrk. Biomaja voi olla esimerkiksi purjelentokisojen, koiranäyttelyn tai sukujuhlien valopilkku.

Biomaja siirrettävä wc helppo ja vaivaton valinta

Kevyttä biomajaa on helppo siirtää ja kuljettaa. Siirron voi helposti hoitaa pienemmälläkin henkilöautolla, joten ylimääräisiä kuljetuskustannuksia ei synny. Biomajat ovat kaikki pyöräalustaisia, joten wc on aina valmis tien päälle.

Käytämme siirrettävissä wc-tiloissamme Suomen laadukkaimpia Biolan kuivakäymälöitä. Biomajan voi tyhjentää laillisesti vaikkapa kukkapenkkiin tai metsään, joten tyhjennys- ja jätteenkäsittelymaksut jäävät historiaan.

Kiinnostuitko?


Ota yhteyttä ja kysy tarjous.

Biomaja siirrettävä wc – mutkaton ja hauska valinta!

MYYNTI JA VUOKRAUS

Vuokrapisteet

Sauli Suomi

Sami Yli-Huumo

TEKNIIKKA JA KULJETUKSET

Timo Kailasto