Biomaja Nordic Oy

Biomaja Nordic Oy :n siirrettävät tilat ratkaisevat monen yksityisen ja yrityksen väliaikaistarpeet liittyen erilaisiin kenttätöihin, projekteihin, yleisötapahtumiin, juhliin, urheilukilpailuihin ja vaikka mihin ... you name it.


Biomaja Nordic suunnittelee ja tuottaa Biomaja-tilat. Kasvava Biomaja-vuokraverkosto palvelee valtakunnallisesti. Kts. yhteystiedot ja vuokrapisteet.

Biomaja Nordic Oy:n omistavat Sonnishine Syndicat Osk ja Sauli Suomi.

Sonnishine Syndicat Osk omistaa myös Suomen kuuluisimman lehmätallin Team Ophelian ja Letscow.fi – portaalin. Yrityksen omistajajoukossa on Sami Yli-Huumon, Juha Viirimäen ja Henri Pekosen lisäksi tv-tähdet Janne Kataja, Aku Hirviniemi, Duudsonien HP ja Jarppi sekä Sami Hedberg.

 

Sauli Suomi
0400 781375
-

Sami Yli-Huumo
050 5429231
-

 

Lehdistötiedote 19/3/2015

Menestystarina BIOMAJA on vaihtanut omistajaa

Biomaja

 

Sonnishine Syndicat Osk on tänään ostanut Biomajan liiketoiminnan ja koko kaluston.

Biomaja on suomalainen, ekologinen, keksintö, joka toimii niin konttorina kuin taukotupana. Biomaja on kehitetty rakentajille, remontoijille, seuroille tai tukikohdaksi eri ryhmille – kenelle vain, joka tarvitsee lyhytaikaista wc:llä varustettua suojaisaa lämmintä tilaa.

Tällä hetkellä esimerkiksi omakotitalon rakentajat, putkiremontin keskellä elävät ja remontoijat joutuvat turvautumaan raskaisiin parakkeihin tai kalliisiin asuntovaunuihin – jopa lähikahviloiden tarjontaan ja wc-tiloihin. Työsuojelulakikin vaatii rakennustyömaita tarjoamaan wc-tilat. Biomaja ratkaisee rakentajan ongelmat kerralla. Tämä helposti siirrettävä, kevyt taukotupa tuo rakennustyömaalle toimiston, levähdyspaikan ja wc-tilat käytännöllisenä pakettiratkaisuna. Biomaja on myös oivallinen taukotila ulkoilmatapahtumii (esiintyjille, järjestysmiehelli, ensiapuväelle, lipunmyyjille, näytteleilleasettajille, jne.) Biomajan kalustosta löytyy myös kaksi “pelkästään wc-Biomajaa”, jotka soveltuvat yleisötapahtumiin vaikkapa VIP-alueen käymälöiksi (naisten ja miesten wc + inva-wc)

 

Biomaja on Biolanin wc:llä varustettu taukotupa, joka palvelee konttorina, lounashuoneena tai tarvikevarastona

Biomajasta löytyvät liitännät esimerkiksi mikroaaltouunille tai kahvinkeittimelle. Biomaja on sähköistetty ja siihen voi liittää aggregaatin, joten se toimii myös verkkovirrasta vapaana. Biomaja on lämmin, valaistu ja lukittava tukikohta kaikille sellaista tarvitseville.

MYYNTI JA VUOKRAUS

Vuokrapisteet

Sauli Suomi

Sami Yli-Huumo

TEKNIIKKA JA KULJETUKSET

Timo Kailasto