Mikä on Biomaja Taukotupa?

Biomaja on kehitetty rakentajille, remontoijille, seuroille tai tukikohdaksi eri ammattiryhmille. Siis kenelle vain, kuka tarvitsee lyhytaikaista wc:llä varustettua suojaisaa lämmintä tilaa.

nuoli Biomaja Taukotupa S

nuoli Biomaja Taukotupa L

Yleistä

 • Biomaja on Patentti- ja rekisterihallituksen hyödyllisyysmalli suojattu tuote.
 • Hyödyllisyysmalli No 7210 SUOMI FINLAND.
 • Biomaja on markkinoiden ainoa renkaiden päällä kulkeva, helposti siirrettävä, wc:llä varustettu, sähköistetty ja talvilämmin taukotila.
 • Biomaja-wc:llinen taukotila  takaa, että työturvallisuus- ja ympäristönsuojelulain velvoitteet täyttyvät
 • Uusimmat Biomaja-mallit ovat vaihtoehtoisesti myös täysin "langattomia"  - valoa ja lämpöä riittää kerrallaan n. työviikon ajaksi

Vuokraamalla Biomajan säästät rahaa ja aikaa

 • Huomaa, että sähköistettyyn Biomajaan voit myös kytkeä jääkaapin, mikroaaltouunin sekä kahvinkeittimen. Näin sinä- ja työntekijäsi pystyvät halutessaan myös lounastamaan työmaalla, eikä aikaa eikä rahaa kulu ylimääräisiin ajeluihin(/bensoihin).
 • Biomajassa et joudu maksamaan erillisiä jätteenkäsittelymaksuja. Pystyt noutamaan ja palauttamaan Biomajan itse peräkoukullisella autolla jolloin et maksa turhaan vaunun kuljetuksista aiheituvia kuluja.

Muuta hyödyllistä tietoa

 • Biomajaa saa kuljettaa 80 km/h:n tuntinopeudella.
 • Biomajan kuljetus ja siirtäminen on helppoa, eikä vaadi erityisajokorttia.
 • Biomajan wc on yksi Suomen myydyimpiä Biolan käymälöitä.
 • Wc on helppokäyttöinen, hajuton sekä ekologinen.
 • Biomaja-wc:llinen taukotila  takaa, että työturvallisuus- ja ympäristönsuojelulain velvoitteet täyttyvät.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Paljonko Biomaja painaa?

Biomaja painaa vain 450 kg (Biomaja Taukotupa S). Biomaja on kevyt ja helppo siirrettävä. Kuljetus onnistuu pienemmälläkin henkilöautolla.

Miten käymälä tyhjennetään/huolletaan?

Normaalikäytössä Biolan kuivakäymälä joudutaan tyhjentämään 2-4 kk:n välein asiakkaan toimesta kompostiin. Tyhjennys on helppoa. Käyttöön tarvittavat kuorikkeet sekä muut tarvikkeet sisältyvät vuokrahintaan.

Voiko Biomajan vuokrata lyhyeksi ajaksi?

Kyllä voi (minimi 1 vrk). Biomaja on palvellut asiakkaita niin purjelentokisoissa, koiranäyttelyissä kuin sukujuhlissakin. Biomaja on erinomainen vaihtoehto tukikohdaksi eri ryhmille - kenelle vain, joka tarvitsee lyhytaikaista wc:llä varustettua suojaisaa lämmintä tilaa.

Kestääkö Biomaja talvipakkaset? Pysyykö lämpimänä?

Biomajan pakkasenkestävyys on erinomainen. Materiaalina käytetty Finnfoam vastaa eristyksellisesti 8-9 cm vuorivillaa. Lisäksi Biomajan sisältä löytyy kaksi sähköpatteria joiden tehot ovat 2000 w (Biomaja Taukotupa S) sekä 500 w (WC-tilassa). Pakkasenkestävyys on testattu talvella 2005 riittäväksi -30 asteen pakkasessa.

Mistä ja miten sähköt Biomajaan?

Biomajan sähköt kytketään normaalista verkkovirrasta, tai vaihtoehtoisesti Aggregaatista. Aggregaatin voi tarvitessa vuokrata kauttamme. Mikäli tarvitset vain valoa ja lämpöä niin Biomaja ei tarvitse kytkeä lainkaan. Tehokkaan kirkas led-valaistus ja polttoainelämmitin toimivat yhdellä tankkauksella n. viikon ajan.

Tarvitseeko Biomaja vakuuttaa?

Biomaja on vakuutettu. Oma irtaimisto on vakuutettava itse.

Voiko Biomajan ostaa?

Myynti:

Sauli Suomi
0400 781375
-

Sami Yli-Huumo
050 5429231
-

MYYNTI JA VUOKRAUS

Vuokrapisteet

Sauli Suomi

Sami Yli-Huumo

TEKNIIKKA JA KULJETUKSET

Timo Kailasto