Biomaja - ei mikään tyypillinen bajamaja

Biomaja on uniikki ja räätälöity siirrettävä wc-ratkaisu, jonka rinnalla festareiden bajamaja kalpenee. Biomajassa käynti on miellyttävä kokemus sekä fyysisesti että henkisesti. Käymälä on raikas, siisti ja audiovisuaalisesti kiinnostava.

Biomaja on mieleen jäävä erikoisuus, jossa asiakkaat viihtyvät. Uniikki yleisövessa nostaa tapahtuman profiilia ja on parhaimmillaan erikoinen vetonaula. Tämä käymälä on hauska ja erilainen, jota ei tarvitse piilottaa takanurkkaan – biomaja ei ole mikään bajamaja!

Biomaja sopii erinomaisesti sukujuhliin, syntymäpäiville, festareille, urheilukilpailuihin tai vaikkapa rakennustyömaalle – käyttökohteet ovat rajattomat.
Biomaja on

  • kuivakäymälä, jonka kapasiteetti on yksityiskäytössä rajaton. Käymälän voi tyhjentää laillisesti vaikkapa omaan kukkapenkkiin.
  • helposti kuljetettava ja siirrettävä.
  • lämmitetty – se soveltuu myös talvikäyttöön.
  • sisustettu tapetein, valaistu led-valoilla ja varustettu audiojärjestelmällä.
  • raikas ja siisti siirrettävä wc, jossa on miellyttävä ja hauska asioida.

Biomaja vs. bajamaja

Biomajassa eivät jätökset lillu nesteessä eivätkä hajut vaivaa! Biomaja on kuivakäymälä, joka on nykyään tyypillinen käymäläratkaisu muun muassa kesämökeillä. Kuivikepuru sitoo kaiken itseensä ja wc-kokemus on sekä visuaalisesti että hajuaistillisesti miellyttävä. Lietevessassa eli kemiallisessa wc:ssä (bajamaja) tämä ei ole mahdollista. Olemme yhdistäneet kuivakäymälätekniikan wc-vuokraukseen – muilla ei tämän kaltaista konseptia ole. Biomaja on ainutlaatuinen tuote koko Suomessa!

Biomajan voi tyhjentää laillisesti omalle tontilleen, esimerkiksi ojaan tai kukkapenkkiin. Käymälöidemme kapasiteetti on käytännössä siis rajaton ja tyhjennys on edullista. Näitä yleisövessoja on myös helppo siirtää, ne ovat pyöräalustaisia, joten kuljetus on vaivatonta. Biomaja on lämmitetty, joten sen käyttö on mahdollista vuoden ympäri; toisin kuin muovinen bajamaja, jonka käyttö rajoittuu lämpimiin vuodenaikoihin.

Biomajan look on viimeistelty ja hauska. Erilaiset seinätapetoinnit, led-valaistukset ja audiojärjestelmät tekevät fyysisen paineen lievittämisestä hauskan ja mieleenpainuvan kokemuksen. Sähköiset raikastimet ja alipainetuulettimet takaavat miellyttävän ja hajuttoman asioinnin – tila on kärytön ja raikas.

Biomajoja jokaiseen tarpeeseen!

Biomaja Yleisövessa S

WCS G2 -yleisövessa on pienikokoinen, vaivaton ja miellyttävä wc-tila erilaisiin yleisötapahtumiin. Biomajassa on laadukkaat kotimaiset Biolan kuivakäymälät ja -urinaalit. Tunnelmallinen led-valaistus ja raikas tapetointi miellyttävät silmää. Käymälä toimii yhdellä latauksella lähes viikon.

Biomaja Yleisövessa L

Haluatko kuunnella vessassa kosken kuohuntaa tai lintujen laulua? Se onnistuu WCL -yleisövessassa. Käymälässä on audiojärjestelmä, jota voi hyödyntää myös markkinointiin tai tiedottamiseen. Tätä biomajaa ei tarvitse piilottaa viimeiseen nurkkaan. Voit parkkeerata vessan vaikkapa lavan viereen!

Biomaja Yleisövessa XL

WCXL on suurten pitojen ja yleisötapahtumien kaunotar. Biomajassa on kuusi kuivakäymälää ja pisuaaripaikkaa. Led-valaistus, audiojärjestelmä, kuvatapetit ja ilmanraikastimet takaavat asiakkaiden viihtyvyyden.

Kiinnostuitko?


Ota yhteyttä ja kysy tarjous.

Biomaja – ei mikään tyypillinen bajamaja!

MYYNTI JA VUOKRAUS

Vuokrapisteet

Sauli Suomi

Sami Yli-Huumo

TEKNIIKKA JA KULJETUKSET

Timo Kailasto